Lähetä tarjouspyyntö klikkaamalla tästä tai soita meille numeroon:

040 5510 210

E WALK

PYÖRÄTUOLIAVUSTIN TYÖNTÄJÄLLE
1350,00 € (sis. alv)
2950,00 €

Enemmän ulkoilua E Walkin ansiosta,moottoroitu avustin on helppo asentaa lähes jokaiseen pyörätuoliin ja irroitus tarvittaessa pikakiinniksen ansioista nopea.

Isommankin henkilön pyörätuolin työntäminen varsinkin ylämäkiä on raskasta puuhaa,mutta kevyt ja hentokin ihminen voi E Wakin ansiosta ulkoiluttaa pyörätuolissa istuvaa ja antaa mielenvirikkeitä ja raitista ilmaa henkilölle.

E Walkissa on poiketen halvimmista ratkaisuista magneettijarru,joka on lähes välttämätön esim. alamäkiä laskeuduttaessa. Pyörätuolissa olevat henkilöiden ulkoiluttaminen, päivän asioinnit ja tapaamiset lisääntyvät sitä kautta ,kun pyörätuolin työntäminen on kevyempää ja ulkoiluttajia löytyy enemmän.

Tekniset tiedot

Huippunopeus 6km/h eteen

Huippunopeus 2km/h taakse

Portaaton nopeussäätö kävelyvautiin sopivaksi

Ajomatka moottorikäyttöisenä  10/16km

Latausaika 2-4h

Tule tutustumaan valikoimaamme

Varastomme laaja valikoima vaihtuu koko ajan. Kannattaa siis soittaa ja tulla tutustumaan tarjontaamme esittelyhallissamme. Lisäksi esittelyautomme kiertää keväästä syksyyn useilla paikkakunnilla. Soita ja kysy, milloin olemme paikkakunnallasi!

Helppoa ja turvallista ajoa

Senioriskoottereilla ja sähkömopoilla liikkuminen on helppoa ja turvallista. Ne lähtevät pehmeästi ja tasaisesti liikkeelle ilman nykimistä sekä pysähtyvät turvallisesti. Ne liikkuvat ketterästi ahtaissakin tiloissa, kuten kauppakeskuksissa. Jousitus lisää ajomukavuutta epätasaisilla alustoilla.

Myymme myös laadukkaita senioriskoottereiden ja sähkömopojen varaosia.

Tutustu asiakkaidemme käyttäjäkokemuksiin.