Lähetä tarjouspyyntö klikkaamalla tästä tai soita meille numeroon:

040 5510 210

Pride raptor

Raptor on parannettu versio monista Kiina-mopoista, istuin korkeammalla selkänojalla, pehmustuksessa huomioitu istuinmukavuus, tekniikka on täysin erilainen, elektronisesti ohjattu sähköinen magneettijarru, jonka ansiosta liikkeellelähdöt, hiljentämiset ja pysähdykset ovat huomattavasti pehmeämpiä. Lisäksi jousitusta on parannettu ja runko on tehty tukevammin kuin edullisimmissa malleissa. Akkutekniikka on vuosienkin päästä helpompi, koska on vain 2 akkua 4 tai 6 sijaan. Toimitusmyynti, pyydä tarjous

Huippunopeus: 25km/h
Pituus: 150cm
Leveys: 68cm
Ajomatka: 50-60 km
Jousitus: Kyllä+
Magneettijarru: Kyllä
Maavara: 15cm
Matka/nopeusmittari: Ei
Hydraulinen ohj.pylvään säätö: Ei

Hinta: Pyydä tarjous!

Tule tutustumaan valikoimaamme

Varastomme laaja valikoima vaihtuu koko ajan. Kannattaa siis soittaa ja tulla tutustumaan tarjontaamme esittelyhallissamme. Lisäksi esittelyautomme kiertää keväästä syksyyn useilla paikkakunnilla. Soita ja kysy, milloin olemme paikkakunnallasi!

Helppoa ja turvallista ajoa

Senioriskoottereilla ja sähkömopoilla liikkuminen on helppoa ja turvallista. Ne lähtevät pehmeästi ja tasaisesti liikkeelle ilman nykimistä sekä pysähtyvät turvallisesti. Ne liikkuvat ketterästi ahtaissakin tiloissa, kuten kauppakeskuksissa. Jousitus lisää ajomukavuutta epätasaisilla alustoilla.

Myymme myös laadukkaita senioriskoottereiden ja sähkömopojen varaosia.

Tutustu asiakkaidemme käyttäjäkokemuksiin.