Lähetä tarjouspyyntö klikkaamalla tästä tai soita meille numeroon:

040 5510 210

Sähkömopojen myynti

Laadukkaat uudet ja käytetyt senioriskootterimallit 

Myymme ja toimitamme koko Suomen alueelle seniorikulkuvälineitä. Yrityksemme sijaitsee Nurmijärvellä, Rajamäellä, jossa meillä on esittely- ja huoltopiste. Muualla Suomessa huollosta vastaa paikallinen huoltoliike. Edustamme Euroopan johtavia merkkejä, joista meillä ja asiakkaillamme on kokemusta usean kymmenen vuoden ajalta. Meiltä saat laadukkaat uudet ja käytetyt mallit, jotka luovutamme aina huollettuina ja tarkastettuina. Myönnämme kaikille tuotteillemme 6–24 kuukauden takuun.

Toimitamme pääsääntöisesti vain sähkömopoja, jotka ovat hyväksyttyjä terveydenhuoltopiireihin Euroopan maissa. Merkkejä ovat Minicrosser, Handicare, Afikim, Pride, Logic, Sterling, Excel, joista suurin osa käyttää saksalaista AMT:n valmistamaa moottoria.

Tule tutustumaan valikoimaamme

Varastomme laaja valikoima vaihtuu koko ajan. Kannattaa siis soittaa ja tulla tutustumaan tarjontaamme esittelyhallissamme. Lisäksi esittelyautomme kiertää keväästä syksyyn useilla paikkakunnilla. Soita ja kysy, milloin olemme paikkakunnallasi!

Helppoa ja turvallista ajoa

Senioriskoottereilla ja sähkömopoilla liikkuminen on helppoa ja turvallista. Ne lähtevät pehmeästi ja tasaisesti liikkeelle ilman nykimistä sekä pysähtyvät turvallisesti. Ne liikkuvat ketterästi ahtaissakin tiloissa, kuten kauppakeskuksissa. Jousitus lisää ajomukavuutta epätasaisilla alustoilla.

Myymme myös laadukkaita senioriskoottereiden ja sähkömopojen varaosia.

Senioriskootterin valinta

  • Löydät meiltä turvalliset ja laadukkaat tuotteet, jotka kestävät ja ovat hyviä ajo-ominaisuuksiltaan 
  • Henkilökohtainen tarvekartoitus ja tutustuttaminen tuotteisiin ja niiden eroihin niin, että käyttötarkoitukseen sopivin skootteri löytyy.