Lähetä tarjouspyyntö klikkaamalla tästä tai soita meille numeroon:

040 5510 210

Sähkömopojen myynti

Laadukkaat uudet ja käytetyt senioriskootterimallit 

Myymme ja toimitamme koko Suomen alueelle seniorikulkuvälineitä .Yrityksemme sijaitsee Nurmijärvellä, Rajamäellä , jossa meillä on esittely- ja huoltopiste. Muualla Suomessa huollosta vastaa paikallinen huoltoliike. Edustamme Euroopan johtavia merkkejä, joista meillä ja asiakkaillamme on kokemusta usean kymmenen vuoden ajalta. Meiltä saat laadukkaat uudet ja käytetyt mallit, jotka luovutamme aina huollettuina ja tarkastettuina. Myönnämme kaikille tuotteillemme 6–24 kuukauden takuun.

Toimitamme pääsääntöisesti vain sähkömopoja, jotka ovat hyväksyttyjä terveydenhuoltopiireihin Euroopan maissa. Merkkejä ovat Minicrosser, Handicare, Afikim, Pride, Logic, Sterling, Excel ,joista suurin osa käyttää saksalaista AMT:n valmistamaa moottoria.

Tule tutustumaan valikoimaamme

Varastomme laaja valikoima vaihtuu koko ajan. Kannattaa siis soittaa ja tulla tutustumaan tarjontaamme esittelyhallissamme. Lisäksi esittelyautomme kiertää keväästä syksyyn useilla paikkakunnilla. Soita ja kysy, milloin olemme paikkakunnallasi!

Helppoa ja turvallista ajoa

Senioriskoottereilla ja sähkömopoilla liikkuminen on helppoa ja turvallista. Ne lähtevät pehmeästi ja tasaisesti liikkeelle ilman nykimistä sekä pysähtyvät turvallisesti. Ne liikkuvat ketterästi ahtaissakin tiloissa, kuten kauppakeskuksissa. Jousitus lisää ajomukavuutta epätasaisilla alustoilla.

Myymme myös laadukkaita senioriskoottereiden ja sähkömopojen varaosia.

Senioriskootterin valinta

Pieni vai iso sähkömopo?

Lähtökohtana senioriajoneuvolle on tietysti turvallisuus, rauhallinen kiihtyvyys ja toimivat automaattijarrut (magneettijarrut). Senioriskootterin laitteet toimivat kahden akun, 24 voltin järjestelmällä moitteettomasti. Mitä parempi elektroniikka sen pehmeämmin skootteri toimii. Käyttäjän kannalta vieläkin merkittävämpi asia skoottereissa on toimiva jousitus, joka on monissa laitteissa toiminnaltaan heikko halvan toteutuksen takia. Ajoon vaikuttaa paljon myös skootterin etupään toteutus, etupyörien tuenta, ohjauspylvään kiinnitys ja sen laakerointi.

Kolmi- vai nelipyöräinen mopo?

Kolmipyöräiset on suositumpia pienemmän kääntösäteen ja ajomukavuuden takia, on tosin myös 4-pyöräisiä, jossa etupyörät kääntyy hyvin ja etupää toimii toivotulla tavalla, esim. Handicare trophy, Solo, Rascal gt vision ovat 4-pyöräisten suosittuja skoottereita.

Uusi vai käytetty? Miten valitsen sopivimman?

Ensimmäisen skootterin hankinta on aina haasteellisempi, jos ei ole vertailua ja eikä tiedä millainen sen toivoisi olevan. 
Koska skootterien erot ajo-ominaisuuksissa ovat suuret, niin siihen kannattaa hankintavaiheessa kiinnittää huomiota. 
Asiakaspalvelumme päämääränä on asiakastyytyväisyys, johon olemmekin panostaneet vahvasti jo yli 10 vuoden ajan, ja johon panostamme myös jatkossakin. Meiltä voit siis huoletta kysyä lisätietoa sekä tulla tutustumaan esittelyhallimme valikoimaan. Näin palvelemme:

  • Löydät meiltä turvalliset ja laadukkaat tuotteet, jotka kestävät ja ovat hyviä ajo-ominaisuuksiltaan 
  • Henkilökohtainen tarvekartoitus ja tutustuttaminen tuotteisiin ja niiden eroihin niin, että käyttötarkoitukseen sopivin skootteri löytyy. 

Meillä käytettyjen ajoneuvojen hinnat ovat noin 40 % uuden hinnasta. Kaukoidän tuotteissa hinta voi olla alhaisempikin, vaikka laite olisi lähes ajamaton. Käytetty ja huollettu laatuskootteri on hyvä vaihtoehto!