Lähetä tarjouspyyntö klikkaamalla tästä tai soita meille numeroon:

Skootterien ja sähkömopojen myynti

Laadukkaat uudet ja käytetyt mallit

Olemme senioriskoottereiden ja sähkömopojen myynti- ja huoltoliike Hyvinkään seudulla. Edustamme Euroopan johtavia merkkejä, joista meillä ja asiakkaillamme on kokemusta usean kymmenen vuoden ajalta. Meiltä saat laadukkaat uudet ja käytetyt mallit, jotka luovutamme aina huollettuina ja tarkastettuina. Myönnämme kaikille tuotteillemme 6–24 kuukauden takuun.

Toimitamme pääsääntöisesti vain sähkömopoja, jotka ovat hyväksyttyjä terveydenhuoltopiireihin Euroopan maissa. Merkkejä ovat Minicrosser, Handicare, Afikim, Pride, Logic, Sterling, joista suurin osa käyttää saksalaista AMT:n valmistamaa moottoria.

Tule tutustumaan valikoimaamme

Varastomme laaja valikoima vaihtuu koko ajan. Kannattaa siis käydä säännöllisesti tutustumassa uutuuksiin esittelyhallissamme. Lisäksi esittelyautomme kiertää keväästä syksyyn useilla paikkakunnilla. Soita ja kysy, milloin olemme paikkakunnallasi!

Helppoa ja turvallista ajoa

Senioriskoottereilla ja sähkömopoilla liikkuminen on helppoa ja turvallista. Ne lähtevät pehmeästi ja tasaisesti liikkeelle ilman nykimistä sekä pysähtyvät turvallisesti. Ne liikkuvat ketterästi ahtaissakin tiloissa, kuten kauppakeskuksissa. Jousitus lisää ajomukavuutta epätasaisilla alustoilla.

Myymme myös laadukkaita senioriskoottereiden ja sähkömopojen varaosia.

Tutustu asiakkaidemme käyttäjäkokemuksiin.

Senioriskootterin valinta

Pieni vai iso sähkömopo?

Sopivan koon ratkaisee usein säilytystilan koko. Jos ajat vain lyhyitä kauppareissuja asfalttipintaisilla teillä ja ajomatkat ovat vain muutamia kilometrejä, pienikin skootteri voi olla sopiva. Pienen skootterin kanssa on huomioitava maavara, jos on kynnyksiä ylitettävänä.

Nopeuteen kannattaa myös kiinnittää huomiota. Yleisohjeena voi pitää, että kun skootteri kulkee 10 km/h, sillä on mielekästä ajaa muutaman kilometrin kertalenkkejä. Jos skootterilla haluaa ajaa pidempiä matkoja, kannattaa tarkastella myös jousitusta ja ohjauksen toteutusta. Tehokas moottori tekee nousuista helpompia.

Kolmi- vai nelipyöräinen mopo?

Kolmipyöräiset senioriskootterit ovat nelipyöräisiä suositumpia niin terveydenhuollossa kuin yksityistenkin käyttäjien keskuudessa.

Uusi vai käytetty?

Mieltymysten lisäksi valintaan vaikuttaa käytössä oleva budjetti. Uusissa malleissa laatu on kuitenkin usein huonompaa, minkä vuoksi vanhat mallit ovat niitä kestävämpiä ja pitkäikäisempiä.

Meillä käytettyjen ajoneuvojen hinnat ovat noin 40 % uuden hinnasta. Kaukoidän tuotteissa hinta voi olla alhaisempikin, vaikka laite olisi lähes ajamaton. Käytetty ja huollettu laatuskootteri on hyvä vaihtoehto!

Uudet skootterit

Käytetyt skootterit